Contact

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden over ons onderzoek? Mail dan jouw naam en e-mailadres naar stayfine@ggzoostbrabant.nl. Gebruik als onderwerp ‘houd mij op de hoogte!’.

Deelnemen

Op dit moment zijn we op zoek naar jongeren die hersteld zijn van een angst-  en/of depressieve stoornis, in de leeftijd van 13 t/m 21 jaar, die graag willen meedenken over de inhoud van de app. Je gaat de app testen gedurende een periode van 8 weken.

Ben jij hersteld van een angst- en/of depressieve stoornis, tussen de 13 en 21 jaar, en heb je interesse om mee te doen aan het onderzoek? Mail dan jouw naam, leeftijd, en het e-mailadres waarop je meer informatie wilt ontvangen naar stayfine@ggzoostbrabant.nl.

Wij zoeken ook onderzoeksassistenten

Om de studie optimaal te laten verlopen zijn wij nog opzoek naar gemotiveerde studenten met een voltooide bachelor psychologie, en een interesse in klinische psychologie en wetenschappelijk onderzoek, om mee te helpen als onderzoeksassistent. Heb jij interesse om bij ons onderzoek als onderzoeksassistent mee te helpen, en past bovenstaand profiel bij jou? Mail dan jouw naam en e-mailadres naar stayfine@ggzoostbrabant.nl en leg kort uit waarom je mee zou willen helpen!