VERVULD – Junior onderzoeker

GEZOCHT: Junior onderzoeker (16-20 uur per week vanaf december 2021 tot april 2022).
Voor het StayFine onderzoek zoeken we een junior onderzoeker die wil bijdragen aan klinisch relevant wetenschappelijk onderzoek voor jongeren in remissie van angst of depressie.


Als junior onderzoeker ben je een spin in het web bij het StayFine onderzoek en verantwoordelijk voor communicatie met deelnemers, coördinatie van metingen, interviews en wekelijkse overleggen. Daarnaast heb je verscheidene uitvoerende taken (waaronder afnemen van klinische interviews). Deze positie betreft een periode van 4 maanden (december 2021 tot april 2022) voor 16 t/m 20 uur ter vervanging van één van de promovendi tijdens zwangerschapsverlof.

Als junior onderzoeker:
– Werk je online nauw samen met de projectleiders van het onderzoek, interviewers, onderzoeksassistenten en ervaringsdeskundigen.
– Pak je aanmeldingen van nieuwe deelnemers op door ze van informatie te voorzien, geschiktheid te bepalen tijdens een telefonische screening en toestemming te regelen.
– Coördineer je het plannen, bespreken en opvolgen van interviews.
– Coördineer je het plannen, versturen, herinneren en opvolgen van vragenlijsten, monitoring en adverse events.
– Beantwoord je vragen van (mogelijke) deelnemers per app en mail en onderhoud je contact met deelnemers die al verder zijn in het onderzoek.
– Signaleer je mogelijke terugval op basis van vragenlijsten en contact met deelnemers. Je zet zo nodig een terugvalpreventieprotocol in.
– Zorg je dat deelnemers worden gerandomiseerd en toebedeeld worden aan de juiste onderzoekgroep. Voor deelnemers in de interventiegroep maak je personalisaties, koppel je ze aan ervaringsdeskundigen en monitor je wanneer ze de interventie dienen af te ronden.
– Neem je zelf klinische interviews af (hierin word je op voorhand getraind).
– Bereid je en zit je consensusbesprekingen voor over klinische interviews. Als je reeds ervaring hebt met afname van klinische interviews, kan je ook ingezet worden als trainer/supervisor voor nieuwe interviewers (master-studenten).
– Heb je wekelijkse overleggen over de voortgang van het project met de projectleiders en interviewers. Je zoekt nieuwe mogelijkheden om te zorgen voor goede instroom en minimale uitstroom van deelnemers.
– Heb je maandelijks overleg met ervaringsdeskundigen en onderzoekers van de wearable-groep.
– Ben je betrokken bij de werving via social media, GGZ instellingen, en andere media.
– Bedenk en post je online content voor social media, heb je om de week de verantwoordelijkheid over de social media kanalen en maak je eens per 2 maanden een nieuwsbrief.


StayFine project
StayFine is een project van GGZ Oost Brabant, Rijksuniversiteit Groningen, Amsterdam UMC en Accare dat gaat over het voorkómen van terugval bij jongeren (13-21 jaar) die zijn hersteld van een angst- of stemmingsstoornis. In dit grote, langdurige onderzoek kijken we of een gepersonaliseerde app (StayFine app) kan bijdragen aan voorkomen van terugval. Voor meer informatie over het project zie www.stayfine.nl

Sollicitatiegesprekken
Sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 25 oktober tussen 11 en 13 uur.


Interesse of vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Yvonne Stikkelbroek, senior onderzoeker en klinisch psycholoog bij GGZ Oost Brabant: yaj.stikkelbroek@ggzoostbrabant.nl, Suzanne Robberegt, promovenda en basispsycholoog bij GGZ Oost Brabant: sj.robberegt@ggzoostbrabant.nl en Bas Kooiman, promovendus bij Rijksuniversiteit Groningen: b.e.a.m.kooiman@rug.nl


Standplaats
Bij voorkeur ben je minimaal één dag per week aanwezig op de locatie van GGZ Oost Brabant in Oss. (Veel van) de werkzaamheden kunnen echter ook vanuit huis gedaan worden. Geïnteresseerden vanuit heel Nederland worden daarom uitgenodigd om te solliciteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *