WCCBT conference

Het StayFine team heeft in juni gepresenteerd in Seoul Zuid-Korea bij het ‘World Congress of cognitive and behavioural therapies’!

Hierbij ging het over de personalisatie-procedure in StayFine:

Ieder mens is anders. Dat betekent ook dat iedereen iets anders heeft doorgemaakt, zich anders voelt op een dag, en dus ook andere hulp nodig heeft. Bij StayFine houden we daar rekening mee door iets wat personalisatie heet: hulp aanbieden die op vorm is gemaakt voor degene die het nodig heeft. Zo hoef je niet elke module te volgen. In plaats daarvan geven wij advies (gebaseerd op de monitoring, een online vragenlijst en een interview) en mag je daarna zelf met hulp van een voor jou gekozen maatje die zelf angst of depressie heeft gehad zelf uitkiezen welke 6 van de 8 StayFine modules je het liefste wil doen. Daarnaast kunnen de maatjes in ons onderzoek de begeleiding bij de modules personaliseren en specifieker op de dingen ingaan die jou dwarszitten.

Wist je dat dit – een interventie opdelen in verwisselbare hoofdstukken die je wel of niet inzet – nog vrij uniek is in onderzoek? Al helemaal op basis van data van de persoon zelf, in plaats van dat een behandelaar dat zelf uitzoekt. Daarom was het ook gaaf om daar op een world congress aandacht aan te mogen geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *